Vær med i testturnering på RealBridge

Danmarks Bridgeforbund afholder en testturnering på RealBridge onsdag den 20. januar kl. 20. RealBridge har billede og lyd, så spillerne kan se og høre hinanden. Vi gør opmærksom på, at da der er tale om en test, skal deltagerne være forberedt på eventuelle uregelmæssigheder undervejs.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Turneringen er åben fra kl. 19.30 – en halv time før start. Du deltager ved simpelt hen at klikke på dette link. Når du klikker på linket, skal du angive dit rigtige navn og DBf-nummer, hvorefter du trykker på “login”. Du kommer så ind i “spillelokalet”, hvor du blot sætter dig ved et bord over for din makker. Turneringen spilles over fem runder a tre spil, 15 spil i alt, og er gratis at deltage i. Det er en parturnering, men med imp-opgørelse.

Inden turneringen kan du tjekke, om din mikrofon og kamera virker. Det kan du gøre via dette link. Vi anbefaler at bruge browseren Chrome. Nye versioner af Edge, Firefox og Safari bør også virke. Du kan ikke spille fra din telefon.

Links

Følg os på de sociale medier

Distrikets kontonummer 9070 0001793616

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Distrikt Nordjylland

Formand

Få nyhederne på email